Lumonite
Olight
Led-Lenser
MTE
Fenix
SAE
Acculux
Ferei
Leatherman
Purelux
Maglite
Moon
Nite-Ize
Petzl
Terralux
Nordic Lights
VARTA
Nightsearcher
Airam

personvern ifølge GDPR

Personvernerklæring – Handshake Norway AS

Oversikt

Handshake Norway AS er forpliktet til å beskytte våre kunders personopplysninger i samsvar med EUs GDPR-direktiv. Formålet med denne personvernerklæringen er å informere kundene om hvordan personopplysningene deres behandles. For å kunne bruke tjenestene til Handshake Norway AS må kunden godta vilkårene i denne personvernerklæringen.

Registereier og ansvarlig for registeret:

Handshake Norway AS
Organisasjonsnummer: 915 300 278

Per-Kristian Spydevold, Handshake Norway AS, info@valostore.no

Registernavn

Handshake Norway AS – kunderegister

Formålet med registeret og tiltenkt bruk

Formålet med registeret er å behandle og arkivere bestillinger fra kundene til Handshake Norway AS og for å opprettholde kundeforholdet. Informasjonen kan brukes til å utvikle aktiviteter og for statistiske formål. Personopplysninger kommer til å bli brukt i henhold til begrensningene og kravene i personopplysningsloven.

Informasjonsinnhold i registeret

Personregisteret kan inneholde følgende opplysninger:

  • Personens for- og etternavn
  • Personnummer dersom du inngår en kredittavtale (Klarna)
  • E-postadresse
  • Postadresse
  • Telefonnummer
  • Bedrift/organisasjon
  • Detaljer om behandlede bestillinger
  • Betalingsdetaljer inkludert kredittavtaler og andre faktureringsdetaljer
  • Leveringsdetaljer
  • Produktanmeldelser
  • Søkedetaljer for nettbutikk
  • Informasjon om terminal-ID

Formålet med personopplysningsregisteret

Personopplysningsregisteret brukes til følgende formål:

  • Opprettholde og administrere kundeforhold
  • Levere, behandle og arkivere bestillinger
  • Forbedre kundeopplevelsen
  • Analytiske og statistiske formål
  • For å forhindre misbruk
  • Å produsere målrettet innhold og markedsføring

Lagre og beskytte informasjonen

Personregisteret er sikret mot upassende tilgang og registeret håndteres med forsiktighet. Handshake Norway AS kommer til å sørge for at både lagret data og tilgang til servere og annen viktig informasjon om sikkerheten til personopplysningene behandles konfidensielt og bare av ansatte som har det som jobb å behandle dem.

Oppbevaringsperioden for personopplysninger er definert for formål, krav og garantier av loven.

Vanlige datakilder

Dataene i personopplysningsregisteret hentes fra meldinger sendt av kunder via www-skjemaer, e-post, telefon, sosiale medier, avtaler, kundeavtaler og andre omstendigheter der kunden overfører opplysningene sine. Vi kan av og til bruke adressetjenestene til norske posten og senter for befolkningsregister.

Regelmessig overføring av informasjon

Vi kan overføre data til tredjeparter for å sikre betalinger og leveringer, til analytiske og statistiske partnere og til myndighetene når det er nødvendig. Handshake Norway AS sikrer det høyeste nivå av datasikkerhet mens du overfører og behandler informasjon. Nivået på datasikkerhet med tredjeparter er sikret med en Privacy Shield-avtale eller andre godkjente EU GDPR-kompatible midler.

Overføring av data utenfor EU eller EØS

Informasjonen kommer ikke til å bli overført utenfor EU eller EØS dersom samarbeidspartneren ikke er dekket av den såkalte Privacy Shield-avtalen.

Rettighetene til den registrerte personen

Enhver som er registrert i Handshake Norway AS sitt kunderegister har rett til å be om følgende:

Retten til å gå gjennom – Den registrerte har rett til å gå gjennom informasjonen om henne/han som er oppført i registeret vårt. Informasjonen kan gjennomgås på hovedkontoret til firmaet der registeret holdes. Forespørselen om gjennomgang skal sendes skriftlig til den som administrerer registeret. På tidspunktet for gjennomgangen må den registrerte være i stand til å verifisere identiteten sin. Registereier har ansvaret for at informasjonen leveres i tilstrekkelig klar form til den registrerte personen.

Retten til å korrigere informasjonen – Den registrerte har rett til å kreve at hans/hennes informasjon korrigeres. Informasjonen kan korrigeres på hovedkontoret til firmaet der registret holdes. Forespørselen om korrigering skal sendes skriftlig til den som administrerer registeret. På tidspunktet for korrigeringen må den registrerte være i stand til å verifisere identiteten sin.

Retten til å slette personopplysninger – Den registrerte har rett til å kreve at hans/hennes informasjon slettes. Forespørselen om å slette informasjon må gjøres skriftlig til hovedkontoret til firmaet der registeret holdes. Dersom personen ønsker å fjerne hans/hennes informasjon, skal forespørselen sendes skriftlig til den som administrerer registeret. Når det kreves sletting av informasjonen, må den registrerte være i stand til å verifisere identiteten sin.

Registereieren kommer til å svare kunden innen tidsfristen som er bestemt av EUs GDPR (vanligvis innen en måned).

Informasjonskapsler

Såkalte informasjonskapsler kan av og til overføres til en besøkendes datamaskin. Informasjonskapsler brukes til å samle inn informasjon om for eksempel siden du kom fra til denne adressen, hvilken av våre www-sider du har surfet på og når, hvilken nettleser du brukte, skjermoppløsningen, operativsystemet og IP-adressen på datamaskinen din, det vil si hvor informasjonen du sender kommer fra og hvor du mottar informasjon.

Ved å bruke informasjonskapsler kan Handshake Norway AS og dets tilknyttede selskaper overvåke antall besøkende til tjenesten og analysere og utvikle den for å betjene besøkende bedre. I tillegg kan tilknyttede selskaper til Handshake Norway AS bruke informasjonskapsler til målrettet markedsføring. Disse informasjonskapslene brukes til å samle inn informasjon om besøk fra den besøkende til dette og andre nettsteder.

Dataene som samles inn via informasjonskapsler, brukes til å produsere målrettet markedsføring i henhold til gjestenes interesser. Når markedsføringen er målrettet ved hjelp av informasjonskapsler, er den besøkende ikke identifisert, og informasjonen er ikke kombinert med annen informasjon som muligens mottas fra den besøkende under andre omstendigheter. Den besøkende har mulighet til å nekte bruk av informasjonskapsler ved å endre nettleserinnstillingene slik at informasjonskapsler ikke er tillatt.  Den besøkende godtar at for enkelte tjenester kan det å nekte bruk av informasjonskapsler påvirke tjenestens funksjoner.

Endring av personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen dersom loven endres, eller for å videreutvikle aktivitetene våre.

Denne personvernerklæringen erstatter den forrige registerinformasjonen.

Nye produkter

Belysning og utstyr utvikles stadig - det gjør også vårt produktsortiment. Hos oss finner du markedets mest kraftige og effektive lykter.

Rask levering 1-3 dager

Lagerførte produkter leveres iløpet av 1-3 arbeidsdager. Vi pakker ordre fortløpende og bestillinger gjort før kl. 14 sendes normalt sett samme dag.

100% Fornøyd kundegaranti

Bestill nå og test produktet hjemme. 100%. Åpent kjøp i 30 dager med fri retur og bytte. Et trygt og sikkert kjøp.